سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 64662
    تاریخ انتشار: 10/مرداد/1396 - 12:04
    باشگاه پرسپولیس:

    دردسر بزرگ باشگاه پرسپولیس/خطر محرومیت و کسر امتیاز در کمین پرسپولیس/ پافشاری رویانیان به موضع قبلی اش

    پرونده‌های مالی در زمان مدیریت رویانیان اکنون یکی از دردسرهای بزرگ پرسپولیس شده است که در آستانه‌ی ایجاد محرومیت و کسر امتیاز برای این تیم است.

    دردسر بزرگ باشگاه پرسپولیس/خطر محرومیت و کسر امتیاز در کمین پرسپولیس/ پافشاری رویانیان به موضع قبلی اش

    دستورالعمل سازمان لیگ برای پرداخت مطالبات بازیکنان و ممانعت از حضورشان در لیگ در صورت عدم انجام این موضوع اکنون باشگاه را با مشکل بزرگی مواجه کرده است تا اکنون رفت و آمد طلبکاران برای دریافت مطالبات‌شان به دغدغه بزرگی برای مسوولان این تیم تبدیل شود. موضوع دیگر هم به حکم مربیان پرتغالی این تیم از سوی فیفا بازمی‌گردد. مانوئل ژوزه و دستیارانش بعد از سال‌ها موفق شدند حکم مطالبات خود را دریافت کنند تا با دردسر 7 و نیم میلیاردی باشگاه را مواجه کنند.

     

    محمد رویانیان، مدیرعامل سابق پرسپولیس که اکنون بیشتر حکم‌های جاری و مراجعه کنندگان طلبکار به باشگاه به زمان او مربوط می‌شود، همچنان روی حرف خود ایستاده و معتقد است که بی توجهی به پیشنهادات راهبردی او موجب این مساله شده است. رویانیان در خصوص اینکه علی دایی اکنون بزرگترین طلبکار باشگاه محسوب می‌شود گفت: علی دایی تنها 300 میلیون از باشگاه طلب داشت اما اینقدر درباره‌اش تعلل کردند و مالیاتش را ندادند تا اکنون به این مبلغ رسیدند.

     

    وی درباره اعلام حکم مربیان پرتغالی و مانوئل ژوزه هم گفت: الان در جلسه هستم و اصلا نمی‌خواهم مصاحبه کنم. این مطالبات هم چهار سال از آن گذشته و می‌شد بهتر در موردش به نتیجه رسید.

     

    رویانیان در پایان درباره اینکه قراردادهای زمان او به یکی از بزرگترین چالش‌های این باشگاه تبدیل شده که حرف و حدیث در خصوص آن زیاد است و نیاز به شاهد برای آنها به وجود آمده گفت: من اصلا نمی‌خواهم مصاحبه کنم. قراردادها هم هیچ مشکلی نداشته و فکر می‌کنید الان قرارداد بهتری ثبت می‌کنند؟

    منبع : جام نیوز

    نظرات بینندگان
    نظرات شما